woensdag 8 juni 2011

10days een winkel beginnen, dag 2

Zo gisteren een gesprek gehad bij de bank. Ook weer nieuw voor me. Het is toch een soort sollicitatiegesprek waarbij je behoorlijk wordt doorgelicht. Terecht, vind ik, want zo'n bank gaat toch een behoorlijke verantwoordelijkheid met je aan. Ze moeten erop vertrouwen dat jij je verhaal waar gaat maken.

Ik vond het een aangenaam gesprek. Er zat een prettige dame tegenover me, die duidelijk heel goed wist waar ze het over had en die kritische vragen stelde. Ik ben met een aantal tips naar huis gegaan en een aantal zaken waar ik nog over na ga denken.

Hoe bied ik hypes rondom haken en breien het hoofd? Ga je erin mee met het gevaar dat je te laat bent? Hoe herken je hypes? Hoe zie je ze aankomen?

Nu ga ik mijn ondernemingsplan nog wat verder uitwerken! En ik ben een planning aan het maken van wat ik allemaal nog moet doen. Spannend? Absoluut! Leuk? Helemaal leuk! Heb ik er zin in? JA!!!!

1 opmerking:

Saskia Juijn zei

Zo leuk, Francis,

je nieuwe 10 days project! Alhoewel ik hoop dat het meer een 10 jaren project wordt ;-)

Ik haak of brei zelf (nog) niet maar hoor dat sommige cafe's vol zitten met hakende en breiende clubjes vrouwen. Is het dus geen idee om in je winkel ook een zitje te maken en een espressoapparaat neer te zetten? Dan heb je wel een pre en ben je misschien zelfs leidend in de hype.

Veel succes met het opzetten van je winkel. Volgens mij wordt het heel succesvol. Want je bent zelf zo enthousiast over het haken. Werkt aanstekelijk (en dat is dan wel weer een grappige woordspeling ;-). Ik blijf je ervaringen lezen!

Hartelijke groeten,

Saskia