zaterdag 9 juli 2011

10days een winkel beginnen, dag 6


Ik ben trots! Heel erg trots zelfs. Ik vind namelijk het Meisje van Vermeer ontzettend mooi geworden. Dit is gemaakt met een pattern sheet van Ulrike van Mo Man Tai Design.

De eerste versie van mijn website staat live! De winkel gaat Knotten heten met knottenwol.nl als site. Er staat nu het persbericht op met korte uitleg over de wedstrijd. Aangezien het aankleden van het beeld zo enthousiast is ontvangen, is de wedstrijd professioneler geworden. Ik heb een vakjury samengesteld en je mag zelf kiezen aan welke workshop je wilt meedoen! Welke workshops ik nu heb geprogrammeerd, kun je ook lezen op de website. Meld je vast aan als je er net zo'n zin in hebt als Annemarie, Leslie en ik.

Het is natuurlijk allemaal nieuw voor me, maar één ding weet ik honderd procent zeker, de winkel wordt vernieuwend voor iedereen. Wie heeft al eens zo unieks gezien als dit prachtige schilderij? En wacht maar met welke unieke producten ik nog meer ga komen. Het oubollige handwerken steek ik in een nieuw jasje, daar kun je zeker van zijn! En dan gaat niemand het meer oubollig noemen, je kunt er zoveel mee doen. Ik zou het liefst alles al vertellen, maar het is natuurlijk ook leuk jullie te blijven verrassen. Ik hoor graag of jullie het meisje ook zo mooi vinden.

Met een warme en creatieve groet,

Francis

ps na sluiting van de Wolgaarde wordt dit de enige wolwinkel in Delft

Geen opmerkingen: