donderdag 16 december 2010

10days boekje weggeven

Ik heb er veel over nagedacht en gisteren besloten dat ik het volgende ga doen. In deze tijd rondom de feestdagen kan het verlies van een dierbare zwaar vallen. De kerst die je altijd samen doorbracht, oud en nieuw waar je altijd bij hem of haar op bezoek ging, nieuwjaarsdag samen zijn, en ga zo maar door.

Ook ik mis mijn vader in deze tijd meer dan ooit. Mijn moeder is al te lang dood om haar direct te missen. Voor mij is met het overlijden van mijn vader, ons gezin tot een eind gekomen. We hebben geen thuis meer waar we samen kerst vieren.

Maar deze 10days gaat het niet om mij, het gaat om jou! Ben jij nu extra verdrietig omdat je dierbare er niet meer is? Of weet je iemand in je omgeving die in de rouw is en een steuntje in de rug kan gebruiken? Dan stuur ik mijn troostboek Ik moet je achterlaten graag op. Mail de adresgegevens en naam waar het boekje naartoe moet naar info@uitvaartteksten.nl en ik verzorg de rest. Ik kan op verzoek een korte persoonlijke boodschap erin schrijven.

2 opmerkingen:

Sander zei

Hee Francis,

Ik lees nu pas over je mooie actie. Alhoewel het voor mij al een hele tijd geleden is, is de kerst/oud en nieuw periode ook voor mij een dubbel moment. Ruim 20 jaar geleden is mijn vader verongelukt op 2 januari. Mijn geweldige moeder heeft op liefdevolle wijze het gezin bij elkaar weten te houden, waardoor ik in een warme omgeving ben opgegroeid.
Fijn om te lezen dat je het hebt aangedurfd om een dergelijke prachtige actie op touw te zetten.

Francis Notten zei

Lieve Sander, dankjewel voor je reactie. Zo heb je altijd wel een dubbel gevoel met oud en nieuw ja. Fijn dat je zo'n wijze, krachtige en liefdevolle moeder hebt.
Als ik je alsnog een plezier kan doen met mijn boek(je), stuur ik het graag toe! Mail je adres dan even naar info@uitvaartteksten.nl
Een warme groet,
Francis