Zoeken in deze blog

donderdag 16 december 2010

10days boekje weggeven

Ik heb er veel over nagedacht en gisteren besloten dat ik het volgende ga doen. In deze tijd rondom de feestdagen kan het verlies van een dierbare zwaar vallen. De kerst die je altijd samen doorbracht, oud en nieuw waar je altijd bij hem of haar op bezoek ging, nieuwjaarsdag samen zijn, en ga zo maar door.

Ook ik mis mijn vader in deze tijd meer dan ooit. Mijn moeder is al te lang dood om haar direct te missen. Voor mij is met het overlijden van mijn vader, ons gezin tot een eind gekomen. We hebben geen thuis meer waar we samen kerst vieren.

Maar deze 10days gaat het niet om mij, het gaat om jou! Ben jij nu extra verdrietig omdat je dierbare er niet meer is? Of weet je iemand in je omgeving die in de rouw is en een steuntje in de rug kan gebruiken? Dan stuur ik mijn troostboek Ik moet je achterlaten graag op. Mail de adresgegevens en naam waar het boekje naartoe moet naar info@uitvaartteksten.nl en ik verzorg de rest. Ik kan op verzoek een korte persoonlijke boodschap erin schrijven.

vrijdag 10 december 2010

10days niks, dag 8

Ben een hoop aan het nadenken de laatste tijd en dat deel ik helemaal niet met jullie. Dinsdag weer gesproken met Ruud van Wingerden van Binnenstebuiten Groei & Ontwikkeling. We spraken veel over accepteren. Ik droeg die dag ook een armband met daaraan een bedel 'Accept'. Bij mij draait het niet zozeer om loslaten, maar om accepteren. Gewoon de mensen om je heen accepteren zoals ze zijn en ze steunen door er voor ze te zijn.

Ik vroeg oprecht 'hoe doe je dat dan?', er gewoon zijn? 'Geen strijd aangaan' was het simpele antwoord. Ik wil namelijk vaak mijn gelijk halen. Doe dat niet bewust, maar daarvoor wordt het dus eens tijd! Bewuster omgaan met je omgeving. Wat heb je aan je eigen gelijk halen? In je eigen ogen heb je al gelijk en in die ander zijn ogen krijg je nooit gelijk, want die heeft weer zijn of haar eigen gelijk.

Volgen jullie me nog? Je bent er niet voor iemand anders door te proberen je eigen gelijk te halen. Stof tot nadenken!

En nu nodigt Ruud mij uit voor een Week voor jezelf. Hij vindt het echt iets voor mij. Dat terwijl het ver buiten mijn comfort zone ligt. Ik zou zelf nooit naar de Ardennen gaan met een vreemde groep mensen. Maar het zet me aan het denken. Is het iets voor mij? Wat vinden jullie?

maandag 6 december 2010

10days niks, dag 7

Het project niks strekt zich wat langer uit dan die 10 dagen. Ik blog met grote tussenpozen. Ook onderdeel van even niks hoeven van mezelf.

Maar ik wil jullie wijzen op een leuk artikel dat van mijn hand is verschenen, op de website Trotse Moeders. Ik geef tips hoe je tijd voor elkaar kunt maken na de geboorte van een baby.

Hierin verwijs ik naar het bedrijf 210th. Dit is een bedrijf dat is opgezet door mijn schoonzus Sofie. Een mooie, ondernemende, zeer pittige dame die uit de mode komt. Ze heeft haar passie nu gericht op het bedrijf 210th, met nog veel plannen. Nu kun je er spannende relatieboxen bestellen. Deze boxen zijn bedoeld om de intimiteit en communicatie tussen partners te verbeteren. Mijn lief en ik hebben er ook één. En het is heus niet zo dat nu elke avond de accessoires erbij worden gehaald. En ook niet dat we elke dag een opdrachtenkaartje trekken. Nee, maar soms wel, als we er zin in hebben. Dan voegt het op dat moment iets toe voor ons.

Dus als je nog zoekt naar een leuk en spannend kerstcadeau voor je lief, ga dan eens shoppen op 210th, the address you want to share.

Liefde
is er
moet er zijn
bestaat

Liefde
stroomt
geeft energie
is warm

Liefde
de liefde
van mijn leven
is mijn lief

Dankbaarheid
voor zo'n
mooie liefde
verblijdt me